PacoID - Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

FOAM INLAYS

Ontdek een wereld van mogelijkheden

OP MAAT GEMAAKTE FOAM INLAYS VOOR IEDERE PRESENTATIE- OF GESCHENKDOOS

BINNENKIJKEN!

Paco Verpakkingen zet de schijnwerpers op ieder product met een op maat gemaakt foam binnenwerk. Ontdek de perfecte samensmelting van stijl, functionaliteit, personalisatie en bescherming van de foaminterieurs die wij maken voor de dozen in ons assortiment.

Promotie

Perfect voor de introductie van nieuwe artikelen; laat producten stralen in een opvallende presentatie.

Presentatie

Optimale attentiewaarde; laat in een oogopslag zien waar een merk voor staat en trek de aandacht van potentiële klanten.

Samplebox

Maak indruk met een professionele stalendoos die de materialen van een collectie op een overzichtelijke manier presenteert.

CUSTOM-MADE INTERIEURS

Onze op maat gemaakte inlays van zacht foam tillen de presentatie van ieder product naar een hoger niveau. Of je nu een giftcard, een autosleutel, materiaalstalen of een champagnefles met glazen wilt presenteren of overhandigen, wij maken het perfect passende interieur voor de doos!


Vraag een offerte aan

Giftbox

Of het nu gaat om cosmetica of parfum, een foam inlay voegt een vleugje luxe toe aan iedere geschenkverpakking.

Relatiegeschenk

Maak de verpakking van een fles of een kerstpakket extra feestelijk en luxe. Een doos om te bewaren voor altijd.

Klantcadeau

Verras klanten met een bijzonder geschenk geplaatst in zacht foam. De luxe verpakking transformeert het cadeau tot een echt sieraad en geeft blijk van de waarde van de relatie.
Paco Verpakkingen ontwikkelt hoogwaardige inlays voor dozen die naast beschermen ook de wow-factor toevoegen aan iedere productpresentatie. Bekijk de mogelijkheden van op maat gemaakte foaminterieurs en geef de inhoud de allure die het verdient! Maak indruk, bescherm en laat producten stralen!

DE VOORDELEN VAN EEN FOAM BINNENWERK IN EEN LUXE DOOS

Oogstrelende presentatie

Ieder product verdient een podium. Een op maat gemaakt binnenwerk creëert een visueel aantrekkelijke presentatie zodat de geplaatste items de aandacht trekken.

Optimale bescherming

Het schokbestendige foam biedt maximale bescherming tijdens transport en opslag en houdt waardevolle items veilig en intact.

Op maat vanaf 100 stuks

Groots uitpakken, zelfs met kleinere hoeveelheden! Onze op maat gemaakte binnenwerken zijn al beschikbaar vanaf 100 stuks.

Personalisatie op zijn best

Geef een binnenwerk een unieke touch met de diverse topcoat mogelijkheden van het foam. We bieden een keuze uit velours, hard foam EVA of PE, vilt of kunstleder, in verschillende kleuren en/of texturen.

TOP COATINGS

  • Velours, keuze uit 10 kleuren
  • Hard foam EVA, keuze uit 17 kleuren
  • Hard foam PE, keuze uit 14 kleuren
  • Vilt, keuze uit 2 soorten
  • Kunstleder, keuze uit 3 soorten
menu-circlecross-circle