PacoID - Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

De magnetische dozen

Sommige producten verdienen een net even een extraatje wat betreft de verpakking. Een verpakking die exclusiviteit en luxe uitstraalt. Magneetdozen voldoen aan deze eisen! Dit zijn namelijk de ideale geschenk- of winkelverpakkingen voor winkels, webshops of luxe geschenken. Perfect om indruk op de ontvanger te maken. Maar wat maakt deze magneetdozen zo speciaal?

Lees meer
Vergroot je merkbekendheid met bedrukte verpakkingen!

Opvallen is tegenwoordig essentieel tussen alle concurrentie. Het opbouwen van naamsbekendheid is belangrijk voor het succes van je bedrijf. In deze blogpost lees je meer over alle voordelen van bedrukte verpakkingen voor jou bedrijf of merk.

Lees meer
Hoe zet je een magneetdoos in elkaar? Wij helpen je!

Heb jij een van onze plano aangeleverde magneetdozen gekocht, maar kom je er niet uit hoe je deze in elkaar zet? Dat leggen wij graag aan je uit. Bekijk hier het stappenplan!

Lees meer
Wat houden de verschillende drukwerktechnieken in?

Met bedrukken van verpakkingen heb je verschillende mogelijkheden. Wil je weten welke druktechniek het beste past bij jouw wensen? Lees dan hier alles over de verschillende drukwerktechnieken.

Lees meer
Een frisse start met verpakkingsmateriaal voor jouw producten!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op een bruisende start. Of je nu een webshop, winkel of magazijn hebt, het juiste verpakkingsmateriaal kan een wereld van verschil maken voor het verzenden, inpakken of presenteren van jouw producten. Bij Paco-ID begrijpen we dit maar al te goed en helpen je hier graag bij.

Lees meer
menu-circlecross-circle