PacoID - Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Over Paco

Wij zijn Paco-ID de drukwerkspecialisten van Paco Verpakkingen. Bij ons is alles mogelijk wat betreft drukwerk. Vanuit in-huis productie bedrukken wij allerlei soorten magneetdozen met folie. Van magnetische wijndozen tot brievenbusdozen. Bedruk bij ons magneetdozen met jouw logo of eigen ontwerp!

In 1958 is Paco Verpakkingen begonnen op de Prinsenstraat in hartje Jordaan en later verhuisd naar de Veemarkt in Amsterdam Oost. Vanwege onze groei en de behoefte aan meer opslagruimte hebben we daarna ruim 10 jaar aan de Moezelhavenweg in Amsterdam West gewerkt. Op 1 juli 2019 hebben we ons gesetteled op het Business Park Amsterdam Osdorp, op de Maroastraat 6. Al vanaf het begin rijden wij met onze eigen chauffeurs in de bekende Paco bussen binnen de ring Amsterdam. Sinds de komst van de webshop leveren wij door heel Nederland per koerier.

Foliedruk is vakmanschap

Bij Paco Verpakkingen beheersen we de ambachtelijke techniek van foliedruk tot in de perfectie. Onze ervaren drukkers zetten zich met volle overgave in voor elk project, waarbij ze met zorg de ideale folie, drukinstellingen en temperatuur kiezen. Deze toewijding resulteert in een voortreffelijk eindproduct dat door onze klanten zeer gewaardeerd wordt.

Foliedruk, een specialistische hoogdruktechniek, maakt gebruik van druk en warmte om een zorgvuldig voorbereide dunne folie op karton over te brengen. Dit proces vereist een op maat gemaakte metalen stempel, die elk detail van het gewenste ontwerp nauwkeurig weergeeft.

Wat foliedruk uniek maakt, is het brede scala aan beschikbare foliekleuren, waaronder diverse metallic opties. Deze techniek biedt voordelen zoals een opvallende gouden of zilveren afwerking, effecten die met traditionele drukinkten haast onmogelijk zijn te bereiken.

Bij Paco Verpakkingen is het mogelijk om ook in kleine oplagen te profiteren van foliedruk. We bewaren de exclusief voor uw project ontworpen stempels, zodat deze bij toekomstige nabestellingen hergebruikt kunnen worden, waarbij extra stempelkosten worden uitgespaard.
menu-circlecross-circle